Cartier

Cartier is een van de meest prestigieuze merken van horloges, juwelen en ringen ter wereld. Wanneer u Cartier draagt, dan betoogt dat van grote stijl en klasse. Wie ringen van Cartier als cadeau geeft, of uitkiest als trouwringen laat meteen zien dat hij het ernstig meent met de relatie. Wat kunt u verwachten van ringen van Cartier? En wat voor sommigen misschien nog belangrijker is, welk prijskaartje hangt aan ringen van Cartier?

Cartier online

Net zoals ieder groot merk, gaat Cartier met zijn tijd mee. Wie Cartier ringen online wil kopen, kan terecht op de zeer gedistingeerde website van dit luxemerk. Maar waar vindt u de ringen?

De grote thema’s van Cartier

Wie direct naar de ringen van Cartier wil surfen, komt een beetje bedrogen uit. Cartier heeft een uiterst mooie en stijlvolle website, maar een sectie ringen, dat zult u niet meteen vinden. Cartier werkt in de plaats daarvan met thema’s zoals juwelen, uurwerken, bruiden, accessoires, geuren en cadeaus. Wie op zoek is naar ringen kan het best bij juwelen zoeken. Nadien kunt u verder een thema aanklikken. Binnen deze thema’s kunt u verder zoeken voor ringen, halskettingen, armbanden, oorringen en broches. Deze werden allemaal gecreëerd in het kader van het thema. Bij het thema Panthère (panter) vindt u mooie exclusieve ringen allemaal in de vorm van een panter. Deze ringen zijn allemaal even adembenemend mooi. Wanneer u er eentje uitgekozen hebt, kunt u verder kiezen of u de ring van uw dromen in de Cartier winkel koopt, of online op de site. Behalve bij Panthère, kunt ook voor ringen terecht bij Love, Trinity en Diamant Lègers.

Het prijskaartje

Wat kost al dat moois? De prijzen staan netjes aangegeven op de site van Cartier. Jammer genoeg is er geen Cartier site beschikbaar voor Nederland of België. Wie de prijzen in euro wil weten, doet er dus goed aan om voor een land te kiezen dat de euro gebruikt als betaalmiddel. Wanneer u enkel Engels kent als tweede taal, komt u vanuit Europa op Cartier UK terecht. Daar vindt u de prijzen enkel in Britse ponden. Op de Franse site en op de Duitse site vindt u de prijzen wel in euro aangegeven. Cartier ringen variëren in prijs tussen de 2000 en de 60.000 euro. We hoeven u niet te zeggen dat dit een exclusief product is, waarschijnlijk even exclusief als de klanten met een beurs die dit betalen kan. Maar het blijven de mooiste ringen die er zijn. Voor echte fans is dit de reden om ervoor te sparen!

Terug naar boven